TIMETABLE

Monday          9.00am - 10.15am     (beginners)                                   75min

                           6.00pm - 7.30pm      (general)                                       90min

 

Tuesday           6.00am - 7.30 am      (general)                                       90min

                            9.30am - 10.45am              "                                          75min

                            5.00pm - 5.45pm      (restorative/pranayama)             45min

 

Wednesday     9.00am - 10.30am     (beginners)                                   90min

                            6.00pm - 7.15pm               "                                            75min

 

Thursday          5.00pm - 6.30pm      (general)                                       90min

                       

Saturday           5.00pm - 6.15pm               "                                           75min

 

Sunday              8.30am - 9.45am       (restorative/pranayama)             75min

                             5.00pm - 6.15pm       (general)                                      75min

 

COST

Your first class to try is $18.00 be it 90min. or 75min.

Please pay into Paypal before classes, and state which class (easy to join and if you pay the day before it lets me know who is coming) using my email wsugars@gmail.com and the friends option. All classes are $22.00 for 90 min. $20.00 for 75 min. $18.00 for 45min.

Please don’t copy the class or take photos. I am not making recorded copies. I ask you to respect other students privacy and my intellectual property rites and not record classes in any way.

© 2018 COOLUMYOGASTUDIO